Awards en vermeldingen

Conclusion Digital

 

  • Houthoff.com - Dutch Interactive Award 2018 voor de website van Houthoff, de top van Nederlandse advocatuur, Goud! in de categorie Corporate. https://www.conclusiondigital.nl/nieuws/goud-dia
  • Houthoff.com - Sitecore Experience Awards 2018 De Sitecore Experience Awards geven erkenning aan merken die echte, klantgerichte digitale omgevingen hebben ontwikkeld met de Sitecore-technologie. De teams hebben met succes spannende, contextuele en gepersonaliseerde ervaringen ontwikkeld voor de specifieke klant – compleet met de cijfers die de meerwaarde aantonen.

    Conclusion Digital heeft met Houthoff.com gewonnen in de categorie: Snelste marktintroductie als reactie op marktbehoefte/vraag van de klant.
  • EMERCE 100 - 2018 - CONCLUSION DIGITAL HET 5 STERREN FULL-SERVICE INTERNETBUREAU IN EMERCE 100 Conclusion Digital is een van de 632 bedrijven waarnaar in opdracht van Emerce afgelopen jaar een kwantitatief imago-onderzoek is gedaan. In de dertiende editie van de Emerce 100 heeft Conclusion Digital wederom een toppositie ingenomen met een gedeelde 2e plek en een 5 sterren beoordeling in de categorie Digital Agency fullservice groot.
  • EMERCE 100 - 2017 - CONCLUSION DIGITAL HET NUMMER 1 FULL-SERVICE INTERNETBUREAU IN EMERCE 100 Conclusion Digital is een van de 478 bedrijven waarnaar in opdracht van Emerce afgelopen jaar een kwantitatief imago-onderzoek is gedaan. In de twaalfde editie van de Emerce 100 heeft Conclusion Digital de eerste positie bemachtigd in de categorie Internetbureaus Full Service (groot). Een positie waar we natuurlijk enorm trots op zijn.
  • Mauritshuis.nl - Sitecore Experience Award 2015 De Sitecore Experience Awards geven erkenning aan merken die echte, klantgerichte digitale omgevingen hebben ontwikkeld met de Sitecore-technologie. De teams hebben met succes spannende, contextuele en gepersonaliseerde ervaringen ontwikkeld voor de specifieke klant – compleet met de cijfers die de meerwaarde aantonen.

    Voor Mauritshuis.nl hebben wij een Sitecore Experience Award gewonnen in de categorie: Digital Marketing.
  • Sitecore - Conclusion Digital is Sitecore Silver Partner https://www.sitecore.net/nl-nl/getting-started/partners/search-partners/c/conclusion-digital
Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?