16-08-2018 / AWARDS /
Categorie 'Fastest time-to-market'

Sitecore Experience Awards 2018 voor Houthoff.com

Conclusion Digital heeft met de website voor Houthoff advocaten de Sitecore Experience Award gewonnen. In de categorie 'Snelste marktintroductie als reactie op marktbehoefte/vraag van de klant' in de regio West Europa. 

Bekijk de case van Houthoff

Er is gekeken naar snelheid van implementatie, vermogen om te schalen wanneer de vraag dat vereist, en innovatief gebruik van versnellingstools bij het inzetten van een enterprise digital experience op verschillende kanalen en / of op multisites, globallocal implementaties. Ook is er aandacht voor de business case voor waarom implementatiesnelheid een prioriteit was.


Conclusion Digital is Gold Solution Partner van Sitecore.

Over de Sitecore Experience Awards

De Sitecore Experience Awards geven erkenning aan merken die echte, klantgerichte digitale omgevingen hebben ontwikkeld met de Sitecore-technologie. De teams hebben met succes spannende, contextuele en gepersonaliseerde ervaringen ontwikkeld voor de specifieke klant – compleet met de cijfers die de meerwaarde aantonen.

Meer over de Sitecore Experience Awards kunt u lezen op de website van Sitecore: https://www.sitecore.com/nl-nl/customers/service/houthoff