Over ons

Conclusion Digital, een full service digital agency

Wij zijn Conclusion Digital. Een full service digital agency, gespecialiseerd in datadriven business transformation. Onze services bestaan uit digital marketing en branding, product en service design, software development en het beheer hiervan en client volgsystemen (CVS).

 

WIE?

 

Wij werken met 90 collega’s aan het digitale succes van onze klanten, samen met onze klanten. Wij ontwikkelen digitale producten, concepten en verdienmodellen om onze klanten een voorsprong te geven ten opzichte van hun concurrenten. Van strategie tot de realisatie.  Ook bieden wij onsite expertise om medewerkers bij de klant op digitaal gebied te begeleiden. Omdat Conclusion Digital vanaf dag één meedenkt en aan tafel gaat met de klant, onstaat er een synergie tussen de klant en Conclusion Digital die uniek is en leidt tot inzichten en ontwikkelingen, waar de klant onmiddellijk mee aan de slag kan en een voorsprong biedt op de concurrentie.

 

In onze aanpak gebruiken wij inzichten uit data om te weten waar de klanten van onze klanten echt op zitten te wachten. Wij denken niet te weten wat werkt, maar wij weten het. Met onze multidisciplinaire teams en ons creatieve vermogen zijn wij in staat om in korte tijd een minimaal werkend digitaal product te lanceren dat direct waarde creëert voor onze klanten.

 

HOE GAAN WE TE WERK?

 

Het begint met data. Gebruikersdata, onderzoeksdata of big data: ze leveren inzichten op waarmee we weten waar gebruikers op zitten te wachten en kunnen voorspellen wat zal werken en wat niet.

Doordat we eindgebruikers centraal stellen in de strategie, is het belang van UX groot. De eisen die gesteld worden aan de ervaring door gebruikers, worden steeds hoger. Validatie van de strategie, het ontwerp en een prototype bij een testgroep zijn cruciaal.

 

SERVICES

 

Om een goede partner te kunnen zijn op alle vlakken van het digitale spectrum, leveren we een range van diensten: strategie en concept, marketing, UX, design, campagnes, backend en frontend development, software development, data science, analyse en optimalisatie, e-commerce, websites, apps, search, prototyping en validatie. De meeste disciplines hebben we in huis, maar we werken ook samen met partners binnen en buiten het Conclusion ecosysteem.

 

TECHNOLOGY STACK

 

Technologie gaat pas leven door de mensen er achter. Onze developers werken met de volgende technologieën: 

 

  • Frontend technologie: HTML5, CSS3, Javascript, Knockout, Angular, Vue JS, jQuery, React
  • Development platforms: Microsoft .NET, Sitecore, Umbraco, Wordpress
  • Database Systemen: SQL Server, MongoDB, Microsoft SQL Azure
  • Hosting Platform: Azure

 

 

Onze mensen

Professionals die zelfs in het weekend voor u rennenJelle Hak
Jelle Hak | Lead front-end Developer
Bastiaan ter Horst
Bastiaan ter Horst | Senior Project Manager
Jurjan de Vries
Jurjan de Vries | Senior User Experience Designer
Anneke Zijlstra
Anneke Zijlstra | Directrice
Sander van den Borne
Sander van den Borne | Art-Director
Bob Woudstra
Bob Woudstra | Commercieel manager CVS
Werken bij Conclusion Digital

Vacatures