Cliƫnt Volg Systeem (CVS)

Efficiënte ondersteuning van het werkproces, waarbij het gebruiksgemak van de medewerkers voorop staat. Informatie wordt op een veilige en gebruiksvriendelijke manier beschikbaar gesteld aan de medewerkers, netwerkpartners en cliënten. Hiertoe zijn Client Volg Systemen (CVS) onmisbaar geworden. Conclusion Digital ontwikkelde daarom een modulaire applicatie. Dit Client Volg Systeem kan snel en flexibel worden geïmplementeerd.

CVS Clavis voor Veilig Thuis

Het Clavis CVS kenmerkt zich door eenvoud en flexibiliteit. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van het CVS is een intuïtieve opbouw van het systeem, zodat gebruikers zonder diepgaande training direct aan de slag kunnen. Daarnaast is het CVS eenvoudig en flexibel aan te passen aan een veranderde omgeving. Voor een groot deel is het CVS door de organisatie zelf te in te richten en te configureren.

Toepassing in de praktijk

Het grote voordeel van een PaaS-(product as a service) oplossing is dat het systeem centraal onderhouden en beheert wordt. Daarbij worden wettelijke wijzigingen centraal doorgevoerd. Het uitgebreide pakket aan functionaliteiten is dusdanig ingericht dat er een overzichtelijk registratiesysteem staat, met een zelf in te stellen rechterstructuur. Informatie kan op meerdere manieren gedeeld (tijdelijk) worden met de cliënt(en) en netwerkpartners. Het CVS wordt samen met onze klanten doorontwikkeld.

Flexibel en gebruiksvriendelijk

Het systeem is cliënt of casusgericht, snel in te richten aan de hand van het werkproces van de Veilig Thuis-organisatie. Medewerkers worden automatisch door het systeem en werkproces geleid. Hierdoor is er weinig training nodig om de medewerkers met het systeem te kunnen laten werken.

 

Toekomst vast

Conclusion Digital werkt nauw samen met de Veilig Thuis-organisatie om het CVS “Clavis” continu aan te passen aan de eisen van de Gemeenten en landelijke overheid. Daarbij maken wij gebruik van ervaringen en ontwikkelingen van het reguliere CVS, dat samen met Gemeenten en de maatschappelijke partners wordt (door-) ontwikkeld. Zo beschikt u altijd over een actueel systeem, dat flexibel met uw (landelijke) organisatie(s) kan meegroeien en anticipeert op toekomstige ontwikkelingen.

 Wilt u een zich laten informeren wat CVS en Conclusion Digital voor u kan betekenen?
Bel Bob Woudstra
+31 (0)6 10 03 55 87