AUGEO

AUGEO

Augeo wil ervoor zorgen dat kinderen veilig en gezond kunnen opgroeien. Ze streven ernaar dat iedereen die met ouders en kinderen werkt, schadelijke en stressvolle opvoedsituaties kan signaleren en aanpakken. En dat gezinnen in de knel, steun krijgen van de mensen om hen heen. 

Met deze doelen voor ogen ontwikkelt Augeo online cursussen, een tijdschrift en innovatieve projecten. Hun producten worden al door meer dan 100.000 mensen gebruikt. 

Conclusion Digital ontwikkelde de nieuwe website voor Augeo. De site is vormgegeven met grote fullscreen platen voor maximale impact en draait om 2 hoofddoelen: bewustwording en empowerment.

BEWUSTWORDING

Veel mensen beseffen niet dat ook in hun omgeving kinderen in een onveilige omgeving opgroeien. En dat iedereen verantwoordelijkheid draagt om dat te signaleren en er iets aan te doen. Om bezoekers daar van te doordringen, biedt de homepage een fullscreen beleving, waar de boodschap in beeld en cijfers wordt overgebracht. Elke plaat bevat een oproep om in actie te komen.

EMPOWERMENT

Het empowerment-gedeelte is in feite de tweede laag in de website. Hier wordt duidelijk hoe je in actie kunt komen. Er zijn artikelen, publicaties, stappenplannen, online cursussen, het e-magazine Tijdschrift Kindermishandeling en ga zo maar door. Deze zijn vanuit het hoofdmenu te bereiken of door naar beneden te scrollen op de homepage.

DOELGROEPEN

Augeo is er voor iedereen. En specifiek voor overheden en professionals die in hun werk met ouders en kinderen te maken krijgen. Alle doelgroepen worden op een duidelijke manier naar de juiste informatie geleid en gekoppeld aan de juiste cursussen