Bruna

Bruna HiSchool de plek voor al je schoolspullen

Bruna is de plek voor al je schoolspullen, in iedere style. Het is ieder jaar een belangrijk moment, de start van een nieuw schooljaar. De vakantie lijkt al weer eeuwen geleden, boeken worden bezorgd of afgehaald en de laatste schoolspullen worden ingeslagen. Maar in welke stijl koop je jouw schoolspullen?

 

Bij Bruna vind je schoolspullen die je ‘gewoon’ nodig hebt, zoals passer, liniaal, geodriehoek en potloden. Maar je vindt er ook alle schoolspullen in verschillende stijlen. Ben je een Fashionista, Geek, Sporty, Power Girl of een Mr. Cool? Doe de stijltest en je vindt de agenda, schooltas of het etui dat bij jou past! En door de checklist af te werken weet je zeker dat je goed voorbereid het nieuwe schooljaar in gaat.

Begin het schooljaar als winnaar!
Wanneer je schoolspullen koopt bij Bruna, ontvang je nog tot en met 11 september een flyer met actiecode. Hiermee maak je iedere week kans op geweldige prijzen zoals een coole fiets en kaartjes voor verschillende pretparken. Het enige dat je er voor hoeft te doen is je in te schrijven voor de Bruna nieuwsbrief en jouw unieke actiecode in te vullen op 

Conclusion Digital is verantwoordelijk voor het UX en Visual Design van de campagne. Via de homepage kan je direct naar de landingpage van Bruna HiSchool of gebruik de tab aan de rechterzijde om direct je schoolspullen checklist te bekijken en te bestellen. Zoek je producten bij elkaar en plaats ze op de checklist. Ben je klaar, dan bestel je met 1 klik je complete checklist.