Dynasource

Dynasource - The talent sharing platform

Dynasource is een uniek talent sharing platform, speciaal voor bedrijven en professionals in het Microsoft universum. Binnen dit universum heeft iedereen heeft zijn eigen expertise. Cloud diensten, mobile en web development, ERP, Sharepoint, Office 365: de technologieën en producten zijn eindeloos.

TALENT SHARING PLATFORM VOOR MICROSOFT PROFESSIONALS

Leden van Dynasource bouwen een professioneel netwerk op, waar expertise met elkaar gedeeld kan worden op een transparante manier en op tijdelijke basis. Dat kunnen freelancers zijn, maar ook talenten die bij andere bedrijven in dienst zijn. Dit stelt leden in staat om grotere multi-technology projecten te doen zonder de noodzaak om via derden personeel te werven of met offshore partijen te werken. 

 

HET MAAKT DYNASOURCE EEN DISRUPTER OP DE TECH RECRUITMENT MARKT

Dynasource past in de zeitgeist van arbeid. Nieuwe generaties professionals kijken anders tegen werk aan. Jonge talenten willen een waardevolle bijdrage leveren aan projecten, zijn leergierig en onrustig, zoeken naar afwisseling en switchen moeiteloos tussen organisaties. En ook de manier waarop projecten worden aangevlogen is veel flexibeler geworden. 
Dynasource maakt het heel eenvoudig om binnen een vertrouwd netwerk op een agile manier teams samen te stellen met talenten die over de juiste expertise beschikken.

Conclusion Digital is nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het platform. Een dedicated team werkt aan verbeteringen rond performance en UX. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het design en de bouw van de marketing website. Hierin staat de professional centraal: dat zijn de mensen die de expertise bezitten en waarde toevoegen aan het netwerk.

Bekijk de website van Dynasource