Innovam

Innovam, opleider in de mobiliteitsbranche

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche en verzorgt meer dan 160 trainingen op het gebied van autotechniek, sales, management en HRM. Voor het vinden én boeken van deze trainingen is de website Innovam.nl. het belangrijkste kanaal. Met de agile werkwijze zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen en bouwen van de nieuwe website op het Sitecore platform.

Innovam stelde in haar briefing een verbeterde customer journey als belangrijkste doel, teneinde het aantal geboekte trainingen fors omhoog te brengen. Onderzoek liet zien dat nieuwe bezoekers op de oude website lang bezig waren met het zoeken en boeken van de juiste training. In de strategie van Conclusion Digital stond dan ook voorop dat elke bezoeker zo snel mogelijk bij de juiste training komt. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het visual design om de website een onmiskenbare automotive uitstraling te geven. 

 

PERSOONLIJKE ERVARING

Hoe relevanter het aanbod, hoe groter de kans op een boeking. Met die gedachte in het achterhoofd is er door Conclusion Digital een website neergezet die haar bezoekers een zo persoonlijk mogelijke ervaring biedt. Data uit klik- en zoekgedrag worden bijgehouden om content en aangeboden trainingen op doelgroepen af te kunnen stemmen. Deze data stelt de marketeers van Innovam bovendien in staat om nieuwsbrieven en promoties te personaliseren. Ook kunnen gericht berichten gestuurd wanneer het tijd is voor een opfris-training, bijvoorbeeld wanneer de APK-keuringsbevoegdheid verlengd dient te worden.

VISUEEL FEESTJE

Ook het design is gericht op een optimale user journey: een fris en modern ontwerp, grote letters, optimaal gebruik van de beschikbare ruimte op elk device en kenmerkende visuals voor elk domein. Met een database van ruim 400 foto’s, door Conclusion Digital samengesteld in overleg met technische professionals van Innovam, heeft elke training een eigen herkenbare omgeving. Daarmee wordt innovam.nl niet alleen een conversiemachine, maar ook een visueel feestje.